Türk Güreş Vakfı Güreşçileri Ödüllendirdi

10.07.2014 - 12:00

Türk Güreş Vakfı; 2014 Avrupa Büyükler Güreş Şampiyonası?nda dereceye giren güreşçileri ve antrenörlerini cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Şampiyonada altın madalya alan Rıza Kayaalp ve Taha Akgül?ü 10?ar cumhuriyet altını, gümüş madalya alan Hafize Şahin( mazereti nedeniyle törene katılamadı),Selçuk Çebi, Cenk İldem ve Servet Coşkun?u 7?şer cumhuriyet altını, bronz madalya alan Yunus Özel, Yakup Gör ve Soner Demirtaş?ı 4?er cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Antrenörler; Hakkı Başar, Serkan Özden, Muttalip Yerlikaya, Yüksel Şanlı (mazereti nedeniyle törene katılamadı), Adem Bereket, Abdullah Çakmar, Nasrullah Baysal ve Zeynep Yıldırım Diri ise 2?şer cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Ödül töreni Türk Güreş Vakfı?nın Türkiye Güreş Federasyonu ile birlikte düzenlediği 09.07.2014 tarihindeki iftar yemeği sonrasında yapıldı. İftar yemeğine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar, Milletvekilleri, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Başkan Yardımcıları, Türk Güreş Vakfı Genel Başkanı Ahmet Ayık ve Yönetim Kurulu üyeleri, güreşçiler, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Habere ait resim galerisi